Het overkomt iedereen weleens: je wilt een bos bloemen kopen maar het is inmiddels alweer ver na sluitingstijd. Wat doe je dan? Natuurlijk rijd je gewoon even langs de bloemenautomaat van Tuincentrum Van Eeckhaut!

Onze bloemenautomaat gevuld met verse bloemen en cadeaubonnen
Je kent Tuincentrum Van Eeckhaut vast al wel van de mooie bloemstukken en het ruime assortiment tuinplanten. Maar onze bloemenautomaat is ook weer terug van weggeweest. Wij vullen onze bloemenautomaat elke dag weer aan met verse bloemen. Kies bijvoorbeeld voor een paar rode rozen of voor een kleurrijk gemengd boeket. Weet je niet zo goed welk bloemstuk het meest in de smaak valt? Geen probleem, want dan haal je toch gewoon een cadeaubon uit de bloemenautomaat. Zo kan iedereen zelf een fleurig boeket met bloemen uitzoeken.

De bloemenautomaat van Tuincentrum Van Eeckhaut is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Hierdoor kun je ook na sluitingstijd nog bij ons terecht voor een bloemstuk of cadeaubon. Ideaal dus wanneer je last-minute een geschenk moet kopen. De bloemen, geschenken en cadeaubonnen betaal je simpelweg met cash geld of bancontact. Voor bedragen onder de €25,- kun je met bancontact zelfs zonder code betalen. Dat is pas echt handig.

Dus ben je vergeten om een cadeau te kopen voor die ene verjaardag? Of heb je thuis iets goed te maken met een bos bloemen? Onze bloemenautomaat biedt uitkomst!