De dagen lengen, het kwik is opnieuw tot boven het vriespunt gestegen en de sneeuw is alweer als de poolkappen gesmolten. Nog eventjes en de vogeltjes beginnen zelfs te fluiten. Ja hoor, wij voelen het al: de lente komt eraan en Tuincentrum Van Eeckhaut is er helemaal klaar voor!

Vijverplanten bij Tuincentrum Van EeckhautOp onze Facebookpagina konden onze fans als zien dat we ons assortiment waterplanten drastisch hebben uitgebreid. Acorus, Scirpus, Eichhornia, Pistia, Salvinia of de traditionelewaterlelies? You name it, we have it. Tot aan de superschattige sierkikkers toe. Na een barkoude winter zullen de vissen zich opnieuw als vanouds thuis voelen in het water.

Het hoogtepunt van de lente wordt ongetwijfeld Pasen. Of we op deze heilige dag buiten kunnen zitten, dat weten we nog niet. Maar waar we wel zeker van zijn, is dat de tafel waaraan we gaan zitten helemaal tot in de puntjes in orde zal zijn. Inspiratie of een gepast Paasboeket nodig? Aarzel dan niet en kom eens een kijkje nemen in ons uitgebreide gamma.

Je geraakt niet meteen in de winkel? Geen nood, als voorsmaakje hebben we enkele foto’s op onze Facebookpagine gezet! Bekijk ze hier!

Tot binnenkort in het Tuincentrum!