Bloemen, planten en decoratie
Antwerpsesteenweg 965
Ma - Vr 9u-12u 13u - 18u, Za- Zo 9u-18u, Dinsdag gesloten

In onze uitgebreide decoratieafdeling vindt u vast iets om uw tuin of huis de juiste touch te geven. Zo kan u uw woning omtoveren in een sfeervolle en gezellige leefruimte.
Op zoek naar een gepast geschenk? Dan kan u niet anders dan een kijkje nemen in onze decoratieartikelen! Bovendien verpakt het Van Eeckhaut-team jouw cadeau op een unieke, originele manier.
Wacht niet te lang om langs te komen, want bij elk nieuw seizoen, nieuwe feestdag en speciale gelegenheden zorgt het team voor een verrassend nieuw decor!

Interieurdecoratie

Naast je tuin geven we ook aandacht aan je interieur. Tuincentrum Van Eeckhaut heeft een ruime collectie aan kaarsen, servies, beelden en allerhande leuke accenten die jouw huis omtoveren in een echte thuis.

Potten en Manden

Op zoek naar bloempotten en sierpotten voor binnen of in de tuin? Onze ruime selectie aan potten voor binnen en buiten zal u niet teleurstellen. Een grote bloempot, een kleine of liever een designmodel? Haal uw hart op in Tuincentrum Van Eeckhaut en ontdek de mogelijkheden!

Hobbyhoek

Creatievelingen, knutselaars en doe-het-zelvers kunnen zich helemaal laten gaan in de hobbyhoek van Tuincentrum Van Eeckhaut.

Bekijk ons assortiment toebehoren voor planten