Deze tijd van het jaar vind je overal kerststukjes, kerstkransen en andere kerstdecoratie. Maar wat als je nu eens zelf aan de slag zou gaan, waar kan je dan terecht? Bij Tuincentrum Van Eeckhaut is er een hobbyhoek waar je allerlei materiaal vindt om je eigen unieke creaties te maken.

Tuincentrum Van Eeckhaut, Van Eeckhaut, tuincentrum, hobbyhoek, decoratie, diyMaak je eigen decoratiestukje

We hebben verschillende soorten en vormen steekschuim waarin je gemakkelijk bloemstelen of kleine takken kan vastzetten. Zo kan je jouw favoriete bloemen gaan schikken en herschikken tot je tevreden bent over het resultaat. Tegenwoordig bestaat er zelfs steekschuim in de vorm van een hartje, een cupcake of taart. Succes verzekerd met zo’n origineel interieuraccessoire.

 

Tuincentrum Van Eeckhaut, Van Eeckhaut, tuincentrum, hobbyhoek, diy, decoratieAan de slag met kransen

Heb je het toch meer voor een mooie krans? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk basiskransen van verschillende materialen en maten in de winkel liggen. Het enige wat je dan nog moet doen is kiezen waarmee je hem wil versieren: bloemen, mos, bessen, vilt, lint, of decoratieve versieringen zoals vogeltjes, kralen en gedroogd fruit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Tuincentrum Van eeckhaut, Van Eeckhaut, tuincentrum, hobbyhoek, diyKom een kijkje nemen in onze hobbyhoek en kies je favoriete materialen uit.

Maak er iets moois van en post je zelfgemaakte creaties gerust op onze Facebookpagina.

Meer inspiratie vind je op ons Pinterest-account.