Onze nieuwste aanwinst bij Tuincentrum Van Eeckhaut is een servies naar het ontwerp van Pacale Naessens. Je kan kiezen uit grote en kleine kommen, schalen en bekers in warme aardtinten. Een must have!

Het ontwerp van Pascale Naessens straalt een en al natuur uit. De buitenkant van het servies heeft steeds een donkerbruine aardkleur. De binnenkant is echter lichter waarbij je kan kiezen uit groen, geel of lichtbruin. Bovendien zorgt de glanslaag voor een ietwat glamoureus effect. Ook het ontwerp is speciaal. De randen van het servies zijn niet mooi rond, maar eerder grillig en ongelijk. Een perfecte reflectie van de natuur.

Vergeet niet dat je naast dit servies bij ons ook terecht kan voor een ruim aanbod aan binnen- en buitendecoratie. Uiteraard beschikken we over bloempotten, bloembakken en vazen, maar ook tuinkabouters en dierenbeelden zijn bij ons te koop. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor tuinmeubelen, kaarsen, theelichtjes en theelicht-houders in alle maten en kleuren, tafeldecoratie, rieten manden en kisten, maar ook lampen. Verder bent u ook voor mooie kransen en schattige knuffels bij ons aan het juiste adres.

Kom vandaag nog langs om u te laten inspireren en verleiden door ons ruim en gevarieerd aanbod aan decoratie!