Bloemen, planten en decoratie
Antwerpsesteenweg 965
Ma - Vr 9u-12u 13u - 18u, Za- Zo 9u-18u, Dinsdag gesloten

opritTuincentrum van Eeckhaut in Oostakker (bij Gent) is een echt familiebedrijf met meer dan 50 jaar geschiedenis en ervaring. Wat begon als een begoniakwekerij en detailhandel, evolueerde sinds de jaren ’90 naar een volwaardig tuincentrum.

Intussen is het tuincentrum  gekend in Gent en omstreken, met een ruim aanbod aan binnen- en buitenplanten, bloemen, potten, decoratie en nog veel meer.

Waar maakt Tuincentrum van Eeckhaut het verschil?

Naast een uitgebreid gamma aan flora en producten voor de tuin, staat Tuincentrum van Eeckhaut garant voor zijn deskundig advies, klantvriendelijkheid en topkwaliteit.

Bovendien heeft Tuincentrum Van Eeckhaut ook oog voor detail. De originele presentaties, versieringen en kleuraspecten geven een unieke meerwaarde aan uw product.

Je komt terecht in een echte speciaalzaak, geleid door een gepassioneerd team met vakkennis

Hoe bieden we iedere dag de beste kwaliteit aan?

Tuincentrum van Eeckhaut onderscheidt zich van andere centra. U komt niet terecht in een grootwarenhuis met een mix van onsamenhangende producten, maar in een speciaalzaak geleid door een gepassioneerd team met vakkennis.

U vindt er dan ook enkel de beste keuze aan kamerplanten, snijbloemen, tuinplanten, meststoffen, potgronden, sierpotten en binnen- en tuindecoratie.

Ontdek ons aanbod