Zondag tuindag! Een tuincentrum dat open is op zondag? Da’s handig!

Al meer dan vijftig jaar is tuincentrum Van Eeckhaut gekend in de regio… Maar ook wij kennen onze klanten na al die jaren. En wat is er nu leuker dan op zondag rustig in de tuin bezig te zijn? Dat is exact wat wij ook dachten, en daarom is ons tuincentrum open op zondag van 9 tot 18 uur.

Gelegen in Oostakker zijn wij vlot bereikbaar vanuit Gent, Lochristi, Destelbergen en Sint-Amandsberg. Voor bomen, bloemen, planten, toebehoren en allerhande decoratie kan je bij ons terecht. Twijfel je nog over de inrichting van je tuin, of heb je nog specifieke vragen? Bij ons staat er altijd iemand klaar om je te helpen en advies te geven. En aangezien ons tuincentrum ook open is op zondag, kan je ook dan bij ons terecht met al je vragen.

Een tuincentrum dat open is op zondag biedt verschillende voordelen. Zo hoef je niet tussen de zaterdagse drukte bij ons binnen te springen, maar kan je rustig op zondag komen rond kuieren zo lang je maar wilt. Zondag tuindag, daarom is ons tuincentrum open op zondag!

De volgende keer dat je op een mooie zondagmiddag door je tuin wandelt en je groene vingers beginnen te kriebelen, weet je waar je terecht kan.