Potgrondhandelaar Viano en Tuincentrum Van Eeckhaut hebben de koppen bijeen gestoken om een nieuwe, geoptimaliseerde potgrond te ontwikkelen. Een combinatie van de jarenlange ervaring van het tuincentrum en de professionele kennis van Viano leidde tot het ideale product.

Viano is jarenlange specialist in kwaliteitspotgronden. Ze biedt hun product aan op basis van tuinturf, witte turf en kleimineraal. Kleimineraal zorgt ervoor dat het water en de meststoffen beter worden vastgehouden waardoor het aantal gietbeurten vermindert. Naast de basisbemesting bevatten de Viano potgronden een extra toevoeging van organische meststoffen die een langdurige voeding garanderen.

Deze samenstelling werd nu, in samenwerking met Tuincentrum Van Eeckhaut nog meer op punt gezet. Bij de unieke combinatie van deze potgrond is nu ook houtvezel toegevoegd. Houtvezel is een stabiele en duurzame grondstof die de luchtcapacitiet en de drainagecapaciteit in de potgrond sterk verhoogt. Dit bevordert een snellere en gezondere beworteling van uw planten. Daarbovenop verbetert houtvezel de herbevochtiging van uw potgrond bij het bewateren van uw planten.

Deze potgrond is vanaf nu verkrijgbaar bij Tuincentrum Van Eeckhaut.

Test hem vandaag nog uit!