Zit je ook met de handen in het haar omdat je nog geen cadeau hebt voor moederdag? Weet je niet of het wel gewaardeerd gaat worden wanneer je voor de klassiekers gaat? Twijfel niet langer, er is een reden waarom het klassiekers zijn geworden! Bloemen zorgen altijd voor een lach op het gezicht.

boeket bloemen, boeketje, moederdag, mama

Het juiste boeket

Een boeket vinden dat je moeder echt laat zien hoeveel je van haar houdt, is niet zo eenvoudig. Welke kleuren kies je, welke bloemen ruiken het lekkerste en hoe groot maakt je zo’n boeket? Tuincentrum Van Eeckhaut staat klaar om je met raad en daad bij te staan bij het samenstellen van de perfecte ruiker voor moederdag. Het resultaat is een cadeau waar niet enkel lang van genoten zal worden, maar ook nog een hele tijd over nagepraat.

Geef een boompje cadeau

Ben je meer te vinden voor een leuke plant of wil je zelfs een heuse boom cadeau doen? Dan ben je ook aan het juiste adres bij Tuincentrum Van Eeckhaut. Je vindt naast bloemen en planten verschillende leuke bomen die uitstekend zijn als cadeau voor moederdag. Zo combineer je een origineel en modern geschenk met een klassieke inslag.

Kies voor persoonlijk

Het leukste cadeau voor moederdag is er eentje waar je duidelijk over nagedacht hebt. Een persoonlijk kantje is een echte aanrader. Zo kies je bij voorkeur bloemen en planten die helemaal bij je mama passen.

Een moeder met pit geef je een ruiker met felle kleuren of een plant die dadelijk opvalt in het interieur. Bij een lieve, zachte mama ga je voor zachte kleuren en een moderne mama verras je met exotische bloemen en planten. Tuincentrum Van Eeckhaut kent een aanbod dat divers is zodat er altijd een bloemetje tussenzit dat helemaal aan je wensen voldoet.

Werk af met decoratie

Vanzelfsprekend mag een aangepast kaartje of een mooie strik niet ontbreken. Ook voor leuke decoratieve elementen kun je terecht bij Tuincentrum Van Eeckhaut. Gebruik deze om je cadeau van de nodige tierlantijntjes te voorzien. Schrijf op het kaartje wat jouw moeder nu juist zo speciaal maakt. Je kunt erop rekenen dat ze in de wolken zal zijn.

Zet het in je agenda

En misschien nog wel het allerbelangrijkste… zorg dat je moederdag niet vergeet! Zet de datum alvast duidelijk in je agenda zodat je op zondag 11 mei klaar staat om moeder eens flink te verwennen met bloemen en planten. Want dat verdient ze!